• Sensor P & P + T kanggo High Efficiency AC
  • Sensor P & P + T kanggo High Efficiency AC

Sensor P & P + T kanggo High Efficiency AC

Katrangan singkat:

Ngawasi meksa stopkontak lan suhu tutup expansion ing wektu nyata, kontrol bukaan saka tutup expansion, lan éling pitungan akurat saka overheat
Kemasan fleksibel, nyedhiyakake macem-macem sambungan lan port sing ditrapake, integrasi sistem sing gampang
Generasi paling anyar saka chip terintegrasi, kapasitas resistance overvoltage nganti + / -40V, lan nduweni fungsi diagnosis lan rekaman kesalahan
Sisih kurang tekanan digunakake kanggo pitungan akurat saka overheat sistem kanggo ngontrol bukaan saka tutup expansion elektronik;sisih meksa dhuwur digunakake kanggo kontrol volume online saka penggemar cooling, pamindahan variabel kompresor lan tekanan dhuwur lan pangayoman suhu dhuwur saka sistem.
Rongga tekanan digawe saka stainless steel, ora ana ring sealing lan ora ana bebaya bocor.
Deteksi suhu sing kapapar lan ora kapapar kanggo nyukupi syarat wektu respon sing beda


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Sensata Technology nyedhiyakake sensor tekanan kanggo sistem AC R134a / R1234yf, sing bisa entuk output sinyal tekanan sing akurat lan dipercaya, nyedhiyakake proteksi tekanan dhuwur lan rendah kanggo kompresor, ndhukung kontrol volume variabel penggemar lan kontrol operasi kompresor, sing bakal mbantu ngoptimalake kinerja AC .Unsur sensing kothak paten lan modul kontrol bisa njamin kompatibilitas lan linuwih EMC, lan duwe kinerja anti-gangguan apik ing lingkungan gangguan kuwat.Yen sampeyan pengin ngoptimalake kontrol sistem AC, sensor kita bakal njamin kinerja kelas donya kualitas dhuwur.

Sensor terpadu suhu tekanan (P + T), sing dikembangake lan dipasarake dening Sensata Technology, bisa ditrapake kanggo operasi efisien sistem manajemen termal kendaraan hibrida / listrik kanggo nyedhiyakake output sinyal tekanan lan suhu sing akurat kanggo siklus pendinginan / pompa panas.Desain terpadu nyuda volume lan bobot saka bagean sabisa, kang kondusif kanggo entheng kendaraan.Aplikasi pasar sing sukses lan evaluasi pelanggan sing dhuwur uga menehi jaminan kapercayan kanggo promosi sensor P + T ing sistem manajemen termal kendaraan energi anyar.

rincian nuduhake

rinci
rinci
rinci
rinci

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    CUSTOMER VISIT News