• Automobile fault detector OBD decoder diesel-steam sistem diagnosis cerdas kendaraan terintegrasi
  • Automobile fault detector OBD decoder diesel-steam sistem diagnosis cerdas kendaraan terintegrasi

Automobile fault detector OBD decoder diesel-steam sistem diagnosis cerdas kendaraan terintegrasi

Katrangan singkat:

Integrasi Chai qi, diagnosis anyar, sistem diagnosis cerdas kendaraan
Diagnosis bensin / diagnosis diesel / fitur khusus / kalibrasi ECU / tes komponen / pemrosesan ulang / pencocokan kunci anti-maling / tampilan multimode / upgrade download gratis
Jangkoan massive saka kabeh seri kendaraan lan model


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Diagnosis bensin: akeh nyakup mobil Cina, Asia, Eropa lan Amerika, lan sapiturute, nyadari kabeh sistem kanthi cepet mindhai, maca kode ngresiki, aliran data, pigura pembekuan lan fungsi liyane.

Diagnosis minyak diesel: truk pendukung, bus, mesin konstruksi, mesin pertanian, truk forklift, sistem mesin, sistem kontrol elektronik, sistem pasca-proses, sistem gas alam, fungsi kalibrasi, fungsi diagnosis OBD diesel, dll.

Fungsi khusus: ndhukung pangopènan bensin nganti nol, reset tekanan ban, ABS, tes baterei, SRS, parkir, lsp;ndhukung regenerasi DPF diesel, penyesuaian odometer, modifikasi kode VIN, tes katup PRV, lan tes pecah silinder, lsp.

ECU kalibrasi: dukungan Cummins, Chachai, Dongfeng, Weichai, Xichai, Yuchai, Shichai, Chongqing, Chongqing, Yangzi, Futian, Jianghuai, Chai, Wolfu, Yunnei, Valin, fungsi kalibrasi

Tes komponen: tes pompa bahan bakar, tes istirahat silinder, tes ASR, tes katup overflow tekanan tinggi, tes tekanan udara, tes lampu indikator suhu banyu, tes pembukaan EGR, tes katup, tes tekanan rel, tes kontak silinder, tes eksekusi arus eddy variabel , lsp

Post-perawatan: diagnosa dhasar, support kanggo negara papat, negara limang cipratan urea pump drive test injeksi pump urea, pump construction test meksa lan fungsi liyane.

Pencocokan kunci anti-maling: ndhukung pemrograman kunci mobil bensin, anti-maling lan cocog, nambah kunci, tombol sing jelas, maca informasi kunci, kunci kabeh ilang, lsp

Tampilan multi-mode: ndhukung notebook sistem Windonws, tablet, (Android & Apple) padhet telung mode telung sistem diagnosis kacepetan dhuwur.

Download lan upgrade gratis: macem-macem model lan fungsi gratis sajrone 2 taun, terus-terusan ngeculake versi anyar, bisa entuk upgrade siji-klik, tanpa langkah-langkah operasi sing rumit, nambah panggunaan pengalaman.

Kepiye carane menehi umpan balik?
Yen sampeyan nemoni masalah sajrone proses diagnosis, monggo klik tombol "Umpan Balik".
Klik "+" kanggo milih jeneng kendaraan sampeyan, ketik umpan balik ing kothak isi banjur pilih gambar sing diunggah
Klik tombol "panah" kanggo ngrampungake kiriman umpan balik. (Sawise dikirim, hubungi kita lan wenehi nomer seri produk sampeyan)

Tablet kelas industri, operasi lancar.

rincian nuduhake

rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci
rinci

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita